Skip to main content

Massage- en warmtekussen met Infrarood warmte

Infrarood is een niet zichtbare straling, die warmte afgeeft. Het lijkt op de stralingswarmte van de zon. De warmte die van infrarood komt heeft vele positieve invloeden op het menselijk lichaam. Door de warmte die van het infrarood kussen komt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en stijgt de hartslag. Het gevolg daarvan is dat afvalstoffen worden afgedreven en zo de stofwisseling versnelt.

Infraroodwarmte is de beste en meest effectieve manier om delen van het lichaam te verwarmen. Het gebruik van een infrarood kussen werkt op dezelfde manier als bijvoorbeeld een infrarood sauna. Een infrarood kussen is alleen een stuk gerichter, je kiest een bepaald gebied van je lichaam waar je de focus op wilt leggen. Bij een infrarood kussen gaat de stralingswarmte diep de spieren in, waardoor het effect extra vergroot wordt.
Net als bij massages, komt er bij infraroodwarmte endorfine vrij. Dit hormoon is het ‘geluksstofje’ van ons lichaam. Daarnaast helpt het bij het verlichten van pijn, zwellingen in de spieren, spanning en stijfheid.

Infrarood kussens hebben dus op meerdere manieren een heleboel positieve invloeden op je lichaam. De combinatie van infrarood met massagekoppen werkt geweldig. Door de dubbele actie bereik je nog sneller je doel, of dat nu ontspannen of verhelpen van spierproblemen is.

Bestellen

Een goede, stevige massage..geniet ik. De warmte, die erbij komt, doet ook goed. Een goed te gebruiken kussen, op de sofa...

Klant

Het is mijn tweede kussen: werkt uitstekend voor mij. Super service. Zeer vlugge levering. Zeer tevreden van het kussen en de service dus.

Chris