Skip to main content

Massage rug

Masseren is een techniek die al duizenden jaren wordt gebruikt voor het behandelen van alle spieren in het lichaam. Er zijn speciale massages specifiek gericht op de rug en dat is niet voor niets. Er is veel vraag naar een massagekussen voor de rug, omdat dat een van de meest voorkomende probleemgebieden is.

Veel mensen hebben pijnklachten in de rug. Massagekussens lossen de pijnklachten op. Ook als er geen pijnklachten zijn, maar er behoefte is aan een ontspanningsmassage voor de rug, werkt een massagekussen hier goed voor. Een massagekussen is geschikt voor het behandelen van zowel de onderrug als het bovenste deel van de rug en de schouders.

Comfy kussen - Massage rug

De meest voorkomende klachten waar een massagekussen voor de rug zeer effectief voor is, zijn stress, pijn of last van rugwervels en als de lichaamshouding uit balans is. Het verzacht de pijn en maakt je spieren los. Veel mensen hebben last van een zeurende pijn in de onderrug of een strakke, hevige pijn in de bovenrug, vaak bij de schouders. In de bovenrug zijn vaak spierknopen de oorzaak van de pijn. Pijn in de rug wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde lichaamshouding of overbelasting bij sport of door fysiek werk.

Voor de rug kan het Comfy kussen het beste zittend worden gebruikt, zowel op een rechte stoel als thuis op de bank. Als je wat meer naar achteren leunt, wordt de massage steviger en met het lichaam wat meer naar voren te bewegen wordt de massage zachter.

Bestellen

Het beste wat ik ooit kocht voor mijzelf, ben nu van mijn rugklachten af. Het kussen werd heel snel geleverd.

Johannes Oomen

Ik heb een niet al te beste rug en dit kussen helpt werkelijk om het gedeelte, dat niet vast staat, wat soepeler te maken!

A. Vos

Het kussen voor de bouwvakkers … Als bouwvakker is dit een evenaring van een fysiotherapeut in je eigen stoel een massage krijgen ( geweldig!!)

Wil van Sambeeck