Skip to main content

Ontspanning en gezondheid

Na een lange dag werken achter de computer of na een dag met veel fysiek werk is er niks fijner dan een ontspannende massage. We bouwen allemaal stress en spanning op in onze spieren en vaak gaat die spanning in onze rug en nek zitten. Deze spanning is slecht voor ons lichaam en dus zoeken we naar oplossingen om hiermee om te gaan. De gevolgen van vastzittende spieren in de nek, schouders en rug zijn niet mals. Zo kan je last krijgen van duizeligheid, hoofdpijn, uitstralende pijn naar de armen en tintelingen in de vingers of hand. Allemaal dingen die je wilt voorkomen. Een van de beste manieren om hier mee om te gaan is door middel van een massage.

Helaas staat er aan het eind van de werkdag niet standaard een masseur klaar om een lekkere en ontspannende massage te geven. En dagelijks of zelf wekelijks naar de masseur gaan, kost ook nog eens een flinke duit. Dit is economisch niet aantrekkelijk. Gelukkig is er een fantastisch alternatief, die precies doet wat een masseur of masseuse ook doet: De spieren ontspannen en verlichting brengen waar je zo’n behoefte aan hebt. De oplossing? Het Comfy massagekussen. Het kussen is naast een massage voor de spieren in de nek, schouders en rug en ook zeer geschikt voor de benen en voeten, plekken waar bijvoorbeeld sporters nog wel eens last van kunnen hebben. Het kan gebruikt worden voor een massage van de hamstring, quadriceps, kuiten en onderkant van de voeten.

Het massagekussen is dé uitkomst voor iedereen die regelmatig last heeft van vastzittende spieren of behoefte heeft aan een ontspanningsmoment!

Bestellen

Stof van kussen voelt lekker zacht aan. Massage is heerlijk, heel rustgevend. Snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing bijgeleverd.

Marianne

Een goede, stevige massage geniet ik. De warmte, die erbij komt, doet ook goed. Een goed te gebruiken kussen, op de sofa...

Klant